e-Twinning / KİTAPHANEM Projesi

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri KİTAPHANEM projesiyle  e-Twinning programında yer aldılar. Proje dahilinde öğrencilerimiz kendi hikaye kitaplarını oluşturdukları bir süreç geçirdiler. Süreçe katkıda bulunan gruplarımız; sabahçı gruptan 3 Yaş sınıfı Kadriye ÇETİNEL, 4 Yaş grubumuzdan Demet DEMİRBOĞA ve Samiye TEKDEMİR, 5 Yaş grubumuzdan Hatice KARTAL ve Gülru Türkan DEMİRÇELİK yer aldılar. 


 Okulumuz sabahçı grubundan öğretmenlerimiz;  Kadriye ÇETİNEL, Demet DEMİRBOĞA, Samiye TEKDEMİR, Hatice KARTAL ve Gülru Türkan DEMİRÇELİK öğrencileriyle birlikte e-Twinning kapsamında 9 farklı Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeni, 1 Sınıf Öğretmeni ve öğrencilerinin katıldığı Kitaphanem isimli projeyi yürüterek çocuklarımıza farklı deneyim alanları oluşturdular. 

  Öğrencilerimizin aktif öğretmenlerimizin rehber olduğu bu süreçte çocuklarımız kendileri için bir kitap tasarladılar. Tanışma süreciyle başlayan sürecimizde çcouklarımız 10 farklı okuldean miniklerimizle çevrimiçi bağlantıyla iletşime geçerek "Anadolu Masalları" dinlediler. kendi avatarlarını oluşturarak proje içeriğine adım attılar. Anketlerle projemizin afişine ve ilerleyişine çocuklarımız karar verdiler. Hikayenin kahramanlarını ve hikayemizin konusunu dğerlendirecekleri süreçleri eğlenerek tamamladılar. Oluşturdukları hikayeleri drama çalışmalarıyla hayat verdiler. Hikayelerini sayfa sayfa resmettiler. Projede etkin bir şekilde birbirinden farklı web2 araçlarıyla tanışıldı ve uygulandı. Sürecin sonunda çocuklarımız kendi emekleri ve işbirliğiyle hazırladıkları kitaplarına kavuştular. 09.05.2022 Tarihinde İlçemizde yapılan İlçe eTwinning Sergisi kapsamında tüm ilçemize faaliyetlerimiz Okulumuz ve Diğer Proje ortakları ile beraber standımız kurularak tanıtımı yapılmıştır.

  Projemizi incelemek ve süreç hakkında daha detyalı bilgi almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

 

https://twinspace.etwinning.net/206785/home

https://kitaphanemetwinng.blogspot.com/09-05-202209-05-202209-05-2022

03-03-2022e-Twinning / KİTAPHANEM Projesie-Twinning / KİTAPHANEM Projesi03-03-2022e-Twinning / KİTAPHANEM Projesie-Twinning / KİTAPHANEM Projesie-Twinning / KİTAPHANEM Projesi03-03-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi