23 Nisan Şenliğimiz

ATİYE BEKİR DİNÇERLER ANAOKULU AİLESİ OLARAK 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 102. YILINI BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLADIK...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Zile İlçe Kapalı Spor Salonunda; İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali AKYÜZ, Zile Belediye Başkanımız Sayın Şükrü SARGIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Bayram POLATTİMUR ve Zile İlçe Protokolü'nün katılımlarıyla gerçekleştirilen törenimize çocuklarımızın oyunları ve şenlikleri neşe kattı. 5 yaş, 4 yaş ve 3 yaş sabah öğle gruplarımızın çocukları ve öğretmenleri ortak çalışmaları sonucunda görsel bir şölene imza attılar. Çocuklarımızın bayram mutluluğu, velilerimiz duygusal anları, öğretmen ve personellerimizin başarılı özverileriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılını onur ve gururla kutladık.

meb_iys_dosyalar/60/10/751801/fotograf_galerisi_800201.html